Tuesday, June 1, 2010

CARA UKURAN TELEKUNG SOLAT 2 LAPISCara ukuran untuk panjang telekung diukur dari bahagian atas kepala sehingga labuh telekung, sila rujuk gambar untuk ukurannya.

* Saiz S - panjang telekung = 40"
* Saiz M - panjang telekung = 42"
* Saiz L - panjang telekung = 45"
* Saiz XL - panjang telekung = 47"Cara ukuran saiz muka Telekung Amirul HusnaCara ukuran untuk saiz muka telekung diukur dari bahagian atas kepala sehingga bahagian dagu, sila rujuk gambar untuk ukurannya. *Saiz S - saiz muka = 12¼"
*Saiz M - saiz muka = 12¼"
*Saiz L - saiz muka = 12½"
*Saiz XL - saiz muka = 12¾"

4 comments:

Anonymous said...

salam...sgt berpuas hati dengan layanan dan servis dari puan hamidah..telekung amirul memang menepati cita rasa sya sbg muslimah...selesa dan yang paling penting, tidak jarang seperti telekung yang biasa ada di pasaran...sya akan terus mempromosikan telekung ni,insyaALLAH, kerana kualitinya dan juga layanan baik dari tuan punya blog ni... =)

MuslimCollection said...

Puan yang dirahmati Allah. Terima kasih banyak2 atas feedback dr Puan.

myera said...

salam. nampak lebih mudah untuk saya belajar :) tumpang tanya , akak hanya jual telekung sahaja ke ? atau ada lain ? harap-harap ilmu yang akak bagi ni dapat memudahkan saya untuk buat :) terima kasih.

MuslimCollection said...

Pihak kami ada menjual baju melayu daripada jenis kain tshirt. Main sale kami adalah telekung 2 lapis. Insha Allah akan dikembangkan lagi dengan produk-produk yang lain.